Stars by Daan ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen beheer.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij Stars by Daan.
Zowel voor artikelen gekocht via de webwinkel als voor artikelen gekocht bij zogenoemde sieradenparties, braderieën en dergelijke.

Bestellen
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Stars by Daan.
Het kan voorkomen dat er fouten staan vermeld in de prijs, waardoor dit niet meer in verhouding staat tot het product. Hierbij heeft Stars by Daan het recht dit product niet te verzenden en wordt het  overgemaakte bedrag teruggestort.

Prijzen & Betaling
Het vermelde bedrag dient overgemaakt te worden op onderstaand rekeningnummer:
Rabobank: NL05RABO.01259.26.529 tnv. Stars by Daan
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzenden
Er zijn verzendkosten bij Stars by Daan, deze zijn afhankelijk van uw bestelling. Gelieve even te informeren bij uw bestelling wat de verzendkosten bedragen. 
Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling op de vermelde bankrekening. Uitgaande van drie dagen na betaling.
De verzending wordt verstuurd per PostNL post en past bijna in alle gevallen door de brievenbus. De verzending heeft geen track&trace en dus géén verzekering. Bovendien is Stars by Daan niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending.

Garantie
Veel producten zijn handgemaakt. Mocht er na aankoop iets stuk gaan, kunnen deze sieraden in veel gevallen worden gerepareerd.  De producten worden kosteloos hersteld door Stars by Daan, dit geldt alleen als dit ontstaan is door een productiefout, uitzonderingen hiervan zijn:
- Natuurlijke slijtage
- Vlekken veroorzaakt door parfum
- Metaal dat verkleurd is door de zuurtegraad/Ph-waarde van de huid
- Waterschade/lakbeschadiging van kralen door vocht
- Onderdelen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
Mochten onderdelen niet meer bestelbaar zijn, dan wordt door Stars by Daan in overleg met de klant een passende oplossing gezocht.
Let op: Alle sieraden zijn handgemaakt en worden onder andere vervaardigd van natuurlijke materialen zoals edelstenen, schelp etc. Hierdoor kunnen ze soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Retourneren
Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het bestelde product dan kun je de bestelling binnen zeven dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking retourneren.
Je krijgt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort. Verzendkosten van de retournering worden niet teruggestort.
Bij retournering graag een briefje in het pakket met daarop je naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat dit zo spoedig mogelijk kan worden afgehandeld.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf €10,-.
 

Eigen ontwerp
- Op maat bestelde sieraden dienen ten allen tijde afgenomen te worden.
- Op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Privacy
Persoonlijke gegevens van klanten van Stars by Daan zullen niet aan derden verstrekt worden.

Adres
Stars by Daan
Laanstraat 21
3743 BA Baarn
06-12366364

KVK nr.  77112504
BTW nr. NL002236480B29
Rabobank: NL05RABO.01259.26.529 tnv. Stars by Daan

© 2013 - 2021 Stars by Daan | sitemap | rss